Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

8,4 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
9,1
Comfort
8,2
Locatie accommodatie
8,0
Faciliteiten
8,2
Personeel
8,8
Waar voor uw geld
8,1
Beoordelingen
    Marco
    nl
    7,9
    8 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Jean-Pierre
    be
    7,5
    3 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    anoniem
    be
    10
    2 augustus 2017
    zeer goed
    De kamers was echt heel proper en netjes onderhouden. Het personeel is er heel vriendelijk. Het ontbijt was ook heel goed, en je kon goed van achter parkeren bij het hotel.
    keilander
    nl
    6,7
    16 juni 2017
    Gehorig en slecht bed , wel vriendelijke staf en mooi pand
    Stukje lopen naar centrum , op zich ok wandeling Hotel ligt aan drukke weg en naast tankstation, hadden we last van Slechte bedden!! Hadden we zeker geen twee nachten op geslapen. Erg gehorig hotel.
    Goede ruime parkeergelegenheid en vriendelijke staf Mooi pand!
    Johan
    be
    7,9
    21 mei 2017
    Ontbijt was basic maar voldoende. Kamers netjes. Familiale sfeer. De gastvrouw gaat mee tot in de kamer om alles te tonen. Prijs-kwaliteit zeer goed. Hotel is iets te ver om te voet naar het Comomeer te wandelen maar de prijs is heel wat betaalbaarder dan aan het meer zelf. Prachtig uitzicht over het meer indien je meerzicht hebt.
    Xavier
    be
    8,3
    14 augustus 2016
    Een uitstekende uitvalbasis om Bellagio (en omgeving) te ontdekken.
    Heel verzorgd en uitgebreid ontbijt. De kamer was net en beschikte over alle comfort.
    Karin
    nl
    10
    7 augustus 2016
    Niets
    Lokatie, ontbijt, personeel en de kamer met terras. Een hotel om aan te bevelen. De parkeerplaats bij het hotel en de loopafstand naar het centrum.
    Peter
    be
    9,2
    25 juli 2016
    Het hotel is 4 sterren waard i.p.v. 3 sterren .
    Het bed voor de kinderen was een slaapbank . Komt regelmatig voor, maar vinden we steeds een minpunt .
    Zeer ruime en propere kamer en ruime badkamer . Goede ligging en voldoende parkeerplaats achter het hotel . Het ontbijt was uitgebreid en goed .
    robert
    nl
    10
    21 juli 2016
    prima, vriendelijk niets op aan te merken: wel even lopen naar het dorp, maar dat staat op de site.
    RONNY
    be
    7,5
    7 juli 2016
    Zacht bed
    Simpel maar goed ,mooie badkamer nieuw
    Robert
    it
    7,5
    6 juli 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Cees
    nl
    8,8
    16 mei 2016
    Prima locatie.
    Nette kamer, goed ontbijt en op loopafstand van centrum Bellagio.
Sluiten