Ta strona wykorzystuje ciasteczka, aby przeglądanie jej przebiegało jeszcze sprawniej. Kontynuowanie przeglądania oznacza zgodę na stosowanie tego rodzaju plików na Twoim urządzeniu, jak zostało to opisane w naszej polityce dotyczącej ciasteczek.
Zarezerwuj teraz

Opinie

8,4 Ocena
Zestawienie ocen
Czystość
9,1
Komfort
8,2
Lokalizacja obiektu
8,0
Udogodnienia
8,2
Personel
8,8
Stosunek jakości do ceny
8,1
Opinie
    Aleksandra
    pl
    7,1
    18 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Abigail
    de
    8,8
    8 stycznia 2017
    Pobyt przyjemny,jedyny minus brak Wi-Fi.
    Tragiczna jakość Wi-Fi praktycznie brak możliwości korzystania z internetu.Hotel zapewniał w swojej ofercie że Wi-Fi jest w każdym pomieszczeniu dostępne,niestety w naszym tego nie było.
    Olga
    pl
    9,6
    22 września 2016
    Gorąco polecam
    Poprosiliśmy o późniejsze zameldowanie i dostaliśmy extra dwie godziny bez dodatkowej zapłaty.
    Andrzej
    pl
    9,6
    31 sierpnia 2016
    Uroczy pobyt nad jeziorem Como
    Internet w naszym pokoju praktycznie nie działał, bardzo mały prysznic.
    Świetna lokalizacja, niesamowity widok z okna roztaczający się na jezioro Como, duży przestronny pokój z dużą łazienką. Bardzo miła obsługa, smaczne śniadanie, parking na terenie obiektu.
    Magdalena
    pl
    6,7
    5 sierpnia 2016
    Cena zbyt wysoka jak na warunki, które są po prostu zwyczajne.
    Śniadania smaczne, pokoje ładne. Zwykły hotelik. Piechotą do centrum daleko, ale na szczęście pod hotelem jest przystanek, więc na komunikację nie można narzekać.
    Dariusz
    pl
    8,3
    12 lipca 2016
    Lokalizacja przy samej ulicy. Tysiące motocykli i skuterów do późnej nocy i od rana. Jesli jest wolny - lepszy chyba jest pokój od parkingu
    Super sniadanie i ogolnie czystość miejsca
    Karolina
    pl
    9,6
    29 maja 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    RomanGda
    pl
    10
    3 maja 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl
    10
    8 marca 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Emilia
    pl
    9,6
    27 lutego 2016
    Wrócimy :)
    Bardzo pomocny personel. Udało nam się wynegocjować zmianę ilości dni pobytu. Pokój czysty i ciepło w zimę. W łazience dodatkowe kosmetyki. Piękne widoki z tarasu na góry. Pyszne śniadania (bufet), dužy wybór. Wszystko świeże i pyszne. Do Centrum 10min pieszo (minus ulicą lub wysokimi schodami ;)). They speak Italian, Rusian or English :)
Zamknij